Tokin Community

RPG.TOKIN.RO | SAMP.TSX-SERVER.COM


  Tokin Ranks Info

  Distribuiţi
  avatar
  xShulky
  Manager
  Manager

  Mesaje : 75
  Data de inscriere : 23/01/2016
  Varsta : 16
  Localizare : Oriunde

  Tokin Ranks Info

  Mesaj Scris de xShulky la data de Lun Aug 20, 2018 12:03 am

  Community Manager
  - detinatorii comunitatii, cei care se ocupa de tot si au toate accesele.

  Support Team
  - un fel de co-owneri, acestia se ocupa in proportie de 80% de comunitate, au acces aproape la tot, responsabili cu reclamatiile adminilor/cereri unban si diferite probleme. Cel mai important rank pana la "Community Manager".

  Global Moderator
  - acest rank are rolul de a sanctiona membrii care au incalcat regulile.

  Moderator
  - acest rank are rolul de a curata forumul, de a il pastra in ordine, acest rank are acces la aproape toate boardurile de pe forum.

  VIP
  - Very Important Player. Pe langa culoare, acest rank are si cateva abilitati. Iti poti schimba numele nelimitat(membrii isi pot schimba numele de maxim 3 ori pe luna).

  Legend
  - unul dintre motivele pentru care comunitatea aceasta s-a ridicat si a crescut. Acest rank este detinut de membrii care au avut un impact foarte pozitiv asupra comunitatii. Este un gest de multumire din partea noastra pentru acestia, ei nu vor fi uitati si vor ramane in permanenta acolo.
  Timpul a trecut, viata li s-a schimbat si au fost nevoiti sa aleaga alt drum. Pentru ca merita sa le fie recunoscuta munca, in acest grup vor fi trecuti jucatorii care n-au mai putut continua din diferite motive sa ne fie alaturi, dar care si-au dedicat timpul petrecut in comunitate pentru a ajuta ca jocurile celorlalti sa fie cat mai placute.
  Ei si jucatorii activi care inca continua sa ajute comunitatea, merita sa fie respectati si considerati legende! Nu jucatorii care sunt vechi si atat, dar care se cred legende.

   Acum este: Lun Sept 24, 2018 8:16 am