Regulament

In jos

Regulament

Mesaj Scris de xShulky la data de Dum Iul 29, 2018 9:33 am

Condiții generale:

1. Accepți ca un Manager / Support să-ți scoată / micșoreze / crească nivelul după propriile considerente chiar dacă acestea nu sunt incluse în niciun regulament.

2. Trebuie să fi suficient de activ astfel încât să respecți nivelul de activitate cerut de Management / Support la începutul fiecărei luni.

3. Inactivitatea pentru o durată mai mare de 10 zile, se va anunța obligatoriu indiferent de motiv, altfel se va suspenda automat nivelul de admin deținut.

4. Ești obligat să deții dovezi (screenshot-uri / video-uri) timp de 7 zile de la utilizarea oricărei comenzi de admin pe un jucător, pentru a o prezenta în cadrul unei reclamații / cereri unban. Dacă nu deții sau nu prezinți dovezile, vei fi sancționat după caz.

5. Ești obligat să deții un cont activ pe forum pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

6. Nu ai voie să îți împarți contul cu un alt jucător. Dacă se descoperă că sunt două persoane diferite ce joacă pe un cont cu admin, nivelul de admin este dezactivat pe acel cont.

7. Ai posibilitatea de-a-ți ceda nivelul de admin altui jucător (nu a-l vinde) dacă dorești, dar nu de-al vinde. Schimbarea se va face doar de către și cu aprobarea unui Support / Manager.

Reguli generale:

1. Ești obligat să te comporți frumos și politicos cu orice jucător, indiferent de nivelul / rangul său.

2. Ești obligat să folosești un limbaj decent pe chat-ul principal. Îți este permis să folosești un limbaj mai puțin decent pe chat-urile private / sau prin /PM atât timp cât jucătorii cu care comunici nu se simt ofensați de acest lucru și nu îți cer în mod explicit să încetezi.

3. Îți este strict interzis să înjuri alți jucători pe chat-ul principal indiferent de motiv. Pe celelalte chat-uri și căi de comunicare se aplică punctul 2.

4. Ești obligat să încetezi orice activitate pe care o desfășori dacă un jucător îți cere ajutorul despre ceva strict legat de server, și nu există un alt admin online să-i răspundă, admin-ul / adminii online sunt AFK sau niciunul din admini / ceilalți jucători nu i-au răspuns jucătorului în decurs de 1 minut.

5. Dacă un jucător promovează un alt server / comunitate de SA-MP pe chat sau în privat, ai obligația de-ai da /ban pentru 99 zile cu motivul ADS / RECLAMA / RECL / AD.

6. Dacă un jucător folosește coduri / moduri / cheat-uri interzise pe server în afara unor zone în care poate câștiga puncte / face kill-uri, ai obligația de-al avertiza verbal să-și dezinstaleze modurile. La a doua abatere ai obligația de-al sancționa cu /kick specificându-i la motiv să-și dezactiveze cheat-urile, iar la a treia abatere, jucătorul va fi sancționat cu /ban 1 zi.

7. Dacă un jucător folosește coduri / moduri / cheat-uri interzise pe server în zone în care se pot câștiga puncte / face kill-uri (/ss, /drifts, /race, /minigames, /dm, /teamwar), ai obligația de-a sancționa jucătorul cu /kick specificându-i-se la motiv să-și dezactiveze cheat-urile. La următoarea abatere, jucătorul va fi sancționat cu /ban 3 zile.

8. Ești obligat să încetezi orice activitate pe care o desfășori dacă primești un /report de la un jucător, și nu există un alt admin online să se ocupe, admin-ul / adminii online sunt AFK sau niciunul din admini nu s-au ocupat de report în decurs de 1 minut de la primirea sa.

9. Îți este interzis să sancționezi un jucător la cererea unui alt jucător / admin, chiar dacă cel care îți cere acest lucru susține că deține dovezi care să-i susțină plângerea. Toate sancțiunile asupra altor jucători se vor lua doar după o analiză proprie, cu dovezi proprii, sau dacă există o reclamație deschisă în numele jucătorului pe forum, asupra căreia s-a luat decizia unei sancțiuni specifice, iar sancțiunea respectivă nu a fost încă pusă în aplicare.

10. Îți este interzis, dacă ai posibilitatea, să modifici statisticile unui jucător dacă jucătorul nu îți permite acest lucru, sau dacă nu ți s-a cerut în mod explicit de la un Manager / Support.

11. Dacă un jucător trimite în mod repetat /report-uri false, sau mesajele trimise prin această comandă nu au legătură cu scopul ei (exemplu: /report ID salut), ești obligat să avertizezi jucătorul să înceteze, iar dacă jucătorul continuă, ai posibilitatea de-a-l sancționa cu /warn.

12. Poți folosii comenzile /asay, /announce sau /write atât timp cât nu încerci să-ți promovezi vânzarea de statistici (/trade), nu le folosești cu scopul de chat doar pentru a ieșii mai mult în evidență și nu trimiți mai mult de un /asay la 30 de secunde, un /write la 30 de secunde, și un /announce la 2 minute. Limitele de timp se vor aplica doar dacă mesajul pe care îl trimiți nu are legătură cu un event organizat de tine sau alt admin / jucător. În cazul organizării unui event, poți trimite de maxim 5 ori un mesaj pe /asay sau /write până ce acestea dispar de pe chat, și maxim un /announce la 1 minut.

13. Dacă un jucător folosește un limbaj indecent pe chat, dar nu înjură alți jucători, nu se simte nimeni ofensat și nu îi cere un alt jucător să înceteze, nu sunteți obligat să-l sancționați. În cazul în care alegeți să-l sancționați, pedeapsa va fi cu /mute.

14. Dacă un jucător folosește un limbaj indecent pe chat iar alți jucători se simt ofensați, sau i se cere să înceteze, sunteți obligați să-l sancționați cu /mute, iar dacă după expirarea mute-ului jucătorul continuă ofesându-i pe alți jucători, aveți obligația de-a folosii /warn. Dacă jucătorul nu încetează iar alți jucători îi vor cere să înceteze / se vor simții ofensați, veți relua pedepsele în ordinea prezentată în acest punct.

15. Dacă un jucător înjură un alt jucător pe chat, ești obligat să-l sancționezi pe jucător cu /mute, iar dacă după expirarea mute-ului, jucătorul continuă, ai obligația de-al sancționa cu /warn. Dacă va continua, ai obligația de a relua sancțiunile prezentate în acest punct.

16. Ești obligat să cunoști ce face fiecare comandă de admin pentru a o putea folosii în mod responsabil. Îți este interzis să folosești comenzi de admin pe alți jucători / admini fără acceptul acestora. Dacă nu ești sigur ce face o comandă, ai posibilitatea de-a întreba pe forum sau pe chat-ul privat al adminilor.

17. Ești obligat să specifici un motiv concret cât mai scurt și ușor de înțeles atunci când sancționezi un jucător iar comanda îți cere un [REASON].

18. Ești obligat să dai /kick unui jucător care prin numele său, ori prin tag-ul de la nume, promovează o altă comunitate / server de SA-MP în mod direct, sau care prin tag-ul / numele său ofensează un alt jucător. Exemplu: [MUE]Player - nu este permis deoarece îl poate ofensa pe un alt jucător | [RSS]Player - nu este permis deoarece abrevierea poate face referire la numele unui server | [SampRpg]Player - este interzis deoarece nu mai este o abrevierea care poate face referire la numele unui clan, ci este clar o încercare de promovare a unui server / comunitate de SA-MP.

19. Regulamentul general al server-ului (/rules) se aplică și adminilor. În cazul încălcării regulamentului general al server-ului, sancțiunile aplicate vor fi decise de către un Manager / Support pe baza unei reclamații sau a auto-sesizării.

20. Îți este interzis să aplici sancțiuni asupra altor admini dacă acești admini încalcă regulamentul general / regulamentul prezent. Sancționarea se va face doar de către un Manager / Support în baza unei reclamații / auto-sesizări. Excepție a acestui caz se face în momentul în care admin-ul face reclamă / promovează un alt server / comunitate de SA-MP, sau dă /ban altor jucători fără motiv. În această situație un alt admin are posibilitatea de-a-i da /ban 1 zi altui admin pentru a oprii reclama / abuzul și are obligația de-a anunța imediat un Manager / Support, având obligatoriu dovezi în acest sens.

21. Ești obligat să sancționezi jucătorii care nu respectă regulamentul general pe baza sancțiunilor prevăzute în regulament.

22. Îți este interzis să te folosești de comenzile la care ai acces pentru a manipula alți jucători sau statisticile proprii ori ale acestora.

23. Ești obligat să sancționezi jucătorii care fac spam cu același mesaj, dacă mesajul a fost deja afișat pe mai mult de trei linii din chat-ul vizibil, iar mesajul respectiv nu a fost dispus în comenzi diferite (Exemplu: /vad MESAJ | /ad | MESAJ | Chat: Mesaj | Chat: Mesaj - conform acestui exemplu jucătorul a ocupat mai mult de trei linii din chat-ul vizibil, dar nu au fost ocupate liniile în același chat sau în aceiași comandă vizibilă pe chat). Se va aplica sancțiunea verbală, iar abia apoi se va recurge la /mute.

24. Ești obligat să sancționezi cu /jail jucătorii care deranjează derularea unui event.

25. Ești obligat să sancționezi cu /jail jucătorii care fac Drive-By / Car Death Match în momentul în care un jucător este deranjat de acest lucru / fapta este raportată (/report) sau un alt jucător îi cere celui care face Drive-By / Car Death Match să înceteze. În celelalte cazuri, nu se impune nicio sancțiune.

26. Ești obligat să sancționezi cu /jail jucătorii care fac DM cu mod parkour, iar dacă jucătorul continuă, puteți sancționa jucătorul fie cu /warn, fie cu /kick.

27. Dacă un jucător se plânge de un alt jucător ca îi deranjează jocul / sau raportează acest fapt (/report), aveți obligația de-a sta /spec pe jucătorul care a raportat acest aspect, iar dacă se dovedește că un alt jucător îi afectează jocul, aveți obligația de-ai da /jail.

28. Dacă un jucător a primit minim o atenționare anterioară prin /mute cu privire la spam (punctul 23), aveți posibilitatea de-a sancționa jucătorul cu /warn.

29. Nu îți este permis să dai /disarm jucătorilor care au arme de la /bweapons atât timp cât aceștia nu se află în preajma unor zone de spawn / teleport (Exemplu: /aa, /lsair, /lv, /sf, etc). Excepție atunci când zona de spawn / teleportul se află în imediata apropiere a unui teritoriu / clan spawn, iar jucătorul nu atacă alți jucători care nu sunt membrii ai clanului care deține spawn-ul /teritoriul.

30. Pe durata deținerii unui nivel de admin, numele contului nu se schimbă. Se vor face excepții numai în cazul în care doriți adăugarea sau scoaterea unui tag din nume, dar doar cu schimbarea și aprobarea unui Manager / Support.
avatar
xShulky
Manager
Manager

Posts : 74
Points : 276
Varsta : 17
Location : Oriunde

Vezi profilul utilizatorului http://tokin.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum